Organisatie

Elke opdracht een unieke uitdaging

TOP Beveiliging biedt uiteenlopende diensten op het gebied van beveiliging en bewaking: van winkelsurveillance tot evenementenbeveiliging en van receptiediensten tot objectbewaking. Welke opdracht we ook voor u vervullen, professionaliteit, flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit staan altijd centraal. Samen met integriteit en discretie vormen zij de speerpunten van TOP Beveiliging. Wij zien iedere opdracht als een unieke uitdaging die onze maximale aandacht en inzet verdient.

Top Beveiliging dienst recreatiebeveiliging keet auto

Bewezen en geprezen aanpak

Wij houden van een grondige aanpak. We verdiepen ons eerst in de opdracht én in u, onze opdrachtgever. Uw wensen en behoeften brengen we uitgebreid in kaart om een helder beeld te krijgen van de mogelijke risicofactoren. Op basis van zowel deze gegevens als onze kennis en ervaring, ontwikkelen we een speciaal op u toegespitst beveiligingsplan, compleet met taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Vervolgens bepalen we samen met u het definitieve plan.

Transparante werkwijze

Onze werkwijze is helder en transparant: we zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent en blijft. Alle werkzaamheden leggen we vast in werkinstructies en we rapporteren geregeld aan u. Iedere situatie is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Daarom evalueren we regelmatig onze werkwijze en passen deze zo nodig aan. Als de opdracht is afgerond evalueren we – samen met u – de gehele gang van zaken.

TOP Beveiliging Beveiliger achter scherm
Top Beveiliging dienst receptiediensten receptie medewerker

Doordacht advies

Bewaking en beveiliging staan waarschijnlijk niet boven aan uw prioriteitenlijstje. Het is voor veel bedrijven dan ook vaak onduidelijk welke bedreigingen en risico’s er aanwezig zijn. TOP Beveiliging voorziet u van vakkundig advies hierover. We brengen alle belangrijke factoren in kaart en stellen de meest geschikte maatregelen voor. U bepaalt uiteindelijk zelf welke maatregelen u daadwerkelijk doorvoert. Wij adviseren u graag over de ideale mix van maatregelen voor uw situatie.

TOP Beveiliging erkenning Globalsecuralliance
TOP Beveiliging erkenning Keurmerk Beveiliging
TOP Beveiliging erkenning ISO 9001
TOP Beveiliging erkenning Stichting Normering Arbeid
TOP Beveiliging erkenning VEB erkend beveiligingsbedrijf
TOP Beveiliging erkenning MVO wijzer erkend bedrijf