Objectbewaking

Objectbeveiliging

Om welk object het ook gaat, TOP Beveiliging verzorgt landelijk de gehele bewaking van objecten. Of het nu om bedrijven, instellingen, overheid of bouwplaats beveiliging gaat. Samen met u stellen we een bewakingsplan op. Tevens verzorgen wij, indien gewenst, veiligheid scans voor uw object. Daarbij bepaalt u zelf welke risico’s u wilt afdekken en in welke mate dat moet gebeuren. Wij staan met ons deskundig team graag voor u klaar. Bovendien wordt u betrokken bij de bewaking; we koppelen periodiek onze bevindingen aan u terug.

Top Beveiliging dienst objectbewaking hek

Brand- en sluitrondes

TOP Beveiliging ziet toe op de veiligheid van uw bedrijfspand, instelling maar ook voor uw privéwoning. Dat doen we door het lopen van brand- en sluitrondes. Daarbij controleren we alarmsystemen, de manier waarop het pand is afgesloten en zijn we alert op mogelijke brandgevaarlijke situaties. Ook bij brand- en sluitrondes geldt dat we altijd voor u klaarstaan; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Sterk en trouw

Kwalitatief en flexibel

Betrouwbaar en op maat

Sterk in

Object­bewaking

Om welk object het ook gaat, TOP Beveiliging verzorgt landelijk de gehele bewaking van objecten.

Sterk in

Mobiele surveillance

Om welk object het ook gaat, TOP Beveiliging verzorgt landelijk de gehele bewaking van objecten.

Sterk in

Alarm­opvolging

U wordt niet meer in de avond/nacht lastig gevallen, wij verzorgen alles en sturen u naderhand een e-mail met de details van de alarmmelding.

Sterk in

Winkel­surveillance

Naast de gebruikelijke security- en surveillancewerkzaamheden, behoren brandpreventie, controle van vluchtroutes, EHBO en BHV tot onze mogelijkheden.

Sterk in

Evenementen

Om wat voor soort evenement het ook gaat, het is uitermate belangrijk dat de veiligheid en orde voor zowel organisatie als bezoekers gewaarborgd worden. 

Sterk in

Receptie­diensten

Met TOP Beveiliging hebt u grip op de zaak. van bezoekers en personeel of het ontvangen en doorsturen van bezoekers, transporteurs en aannemers, wij zorgen dat dit op de juiste wijze gebeurt. 

Sterk in

Bouwplaats­beveiliging

Wij beveiligen uw bouwproject of -locatie dag en nacht. Van toegangscontrole overdag tot permanent toezicht ’s nachts.

Sterk in

Recreatie­beveiliging

TOP Beveiliging zorgt ervoor dat overlast en een onprettig of onveilig gevoel tot een minimum worden beperkt. Het resultaat: een optimale sfeer voor zowel uw gasten als voor uzelf.

Sterk in

Beveiliging op maat

Naast alle diensten die u op onze website vindt, kunnen we ook een speciaal op u toegespitst bewakings- of beveiligingstraject verzorgen.

TOP Beveiliging erkenning Globalsecuralliance
TOP Beveiliging erkenning Keurmerk Beveiliging
TOP Beveiliging erkenning ISO 9001
TOP Beveiliging erkenning Stichting Normering Arbeid
TOP Beveiliging erkenning VEB erkend beveiligingsbedrijf
TOP Beveiliging erkenning MVO wijzer erkend bedrijf