Beveiliger vacatures Utrecht

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ontdek dan de beveiligingssector via Top Beveiliging! Voor verschillende functies zijn wij op zoek naar gemotiveerde professionals die ons team willen versterken. Past een baan in de beveiliging perfect bij jou? Solliciteer direct op onze openstaande beveiliger vacatures in de regio Utrecht.   

Werken in de beveiliging: actieve en uitdagende carrière in Utrecht

Een carrière in de beveiligingssector is een baan met afwisseling. Als landelijk opererend beveiligingsbedrijf, is bij Top Beveiliging altijd een vacature in jouw regio open. Wij zijn op zoek naar professionals met de juiste diploma’s, die zowel zelfstandig als in teamverband willen werken. Top Beveiliging biedt diverse functies aan, waaronder mobiele surveillance, objectbeveiliging of winkelsurveillance. Ben jij representatief, flexibel, en in staat om helder te communiceren? Als dat zo is, dan zijn wij op zoek naar jou!  

Solliciteer op beschikbare beveiligingsvacatures in Utrecht 

Wil jij direct aan de slag in de regio Utrecht? Ontdek onze beschikbare beveiligingsvacatures en solliciteer direct!   

Wij zijn op zoek naar professionele gediplomeerde beveiligers voor winkelsurveillance op diverse locaties o.a in Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Den Haag, Helmond, Eindhoven, Den Bosch die servicegericht, gemotiveerd en klantvriendelijk zijn.

Winkelsurveillant (m/v)

De kernwaarden van Top Beveiliging

Bij Top Beveiliging staan de kernwaarden professionaliteit, flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit altijd centraal. Dit zorgt ervoor dat klanten precies weten wat ze kunnen verwachten: een betrouwbare partner voor hun organisatie. Elke opdracht wordt TOP beveiligd, en hier kan jij aan bijdragen! Sta garant voor zowel veiligheid als gastvrijheid op iedere locatie beveiligd door Top Beveiliging.  

Top Beveiliging als werkgever

Werken bij Top Beveiliging betekent uitlopende diensten op gebied van beveiliging en bewaking. Een gevarieerde werkomgeving is bij ons de standaard. Ben je geïnteresseerd in een baan binnen onze organisatie? Met ons als werkgever kun je rekenen op: 

Vaste uren met gevarieerde werktijden 

Persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie

Samenwerken als team of zelfstandig   

Concrete salaris- en arbeidsvoorwaarden   

top beveiliging mobiele surveillance slider
TOP Beveiliging erkenning Globalsecuralliance
TOP Beveiliging erkenning Keurmerk Beveiliging
TOP Beveiliging erkenning ISO 9001
TOP Beveiliging erkenning Stichting Normering Arbeid
TOP Beveiliging erkenning VEB erkend beveiligingsbedrijf
TOP Beveiliging erkenning MVO wijzer erkend bedrijf