Vacatures Beveiliging Venlo 

Wij bij TOP beveiliging zijn op zoek naar beveiligers voor onze sterk groeiende organisatie. Als beveiligingsbedrijf met activiteiten door heel Nederland, hebben we regelmatig vacatures beschikbaar in diverse regio’s. Bij TOP beveiliging staat punctualiteit, professionaliteit en representativiteit hoog in het vaandel. Iedere medewerker van het team staat garant voor het beeld en de uitstraling van de organisatie. Wil je ook met trots jouw rol als beveiliger vervullen? Bekijk dan nu onze beveiligingsvacatures in Venlo.  

Op zoek naar werk in de beveiligingssector? Solliciteer direct voor de regio Venlo 

TOP Beveiliging biedt beveiliging ter plaatse voor diverse opdrachtgevers. Een goed voorbeeld is toegangsbeheer in een zuivelfabriek of nachtelijke beveiliging bij hotelketens. Maar denk ook aan bewaking in grote bouwmarkten of supermarkten. Een gevarieerd werkgebied is iets wat we kunnen garanderen. Voor onze beveiligingsvacatures in Venlo moet je in bezit zijn van een beveiliger niveau 2 diploma en een rijbewijs B. Ook een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is van belang voor de communicatie binnen deze branche. Herken jij jezelf in deze eisen? Dan is werken in de beveiligingssector geschikt voor jou! Ontdek onze openstaande vacatures.   

Solliciteer op beveiliger vacatures in Venlo

Wij zijn op zoek naar professionele gediplomeerde beveiligers voor onze mobiele surveillance voor de regio Gelderland, Brabant en Noord-Limburg die servicegericht, gemotiveerd en klantvriendelijk zijn.

Mobiele surveillant (m/v)

TOP Beveiliging als werkgever 

Een opdracht bij TOP Beveiliging wordt te allen tijde professioneel, kwalitatief en met betrouwbaar personeel vervuld. Een professioneel team van vakbekwame specialisten is daarom van uiterst belang. Ben je geïnteresseerd in onderdeel worden van het team van TOP Beveiliging?  Werken bij TOP Beveiliging houdt in: 

Een flexibel rooster met vaste uren  

Doorontwikkeling binnen de organisatie 

Een uitdagende, gevarieerde werkomgeving

Salaris conform cao particuliere beveiliging   

Ben je enthousiast geworden en denk je dat een baan bij TOP beveiliging perfect bij jou past? We ontvangen graag jouw motivatie en CV. Misschien ontmoeten we elkaar binnenkort voor een gesprek! 

top beveiliging mobiele surveillance slider
TOP Beveiliging erkenning Globalsecuralliance
TOP Beveiliging erkenning Keurmerk Beveiliging
TOP Beveiliging erkenning ISO 9001
TOP Beveiliging erkenning Stichting Normering Arbeid
TOP Beveiliging erkenning VEB erkend beveiligingsbedrijf
TOP Beveiliging erkenning MVO wijzer erkend bedrijf