Vacatures beveiliging Tilburg 

Ga aan de slag als beveiliger bij Top Beveiliging. Ben jij iemand die veiligheid en professionaliteit belangrijk vindt? Dan is een baan in de beveiligingssector perfect voor jou. De kernwaarden van Top Beveiliging hebben directe overeenkomst met deze prioriteiten. Als een sterk groeiende organisatie die landelijk opereert, zijn wij constant op zoek naar nieuwe professionals. Lijkt dit iets voor jou? Solliciteer dan direct op onze openstaande beveiligingsvacatures in de regio Tilburg.  

Beveiligingvacatures: sta garant voor veiligheid

Als beveiliger garant staan voor veiligheid is de kern van het beroep. Het betekent dat elke actie of beslissing bijdraagt aan een aangename omgeving. Een functie bij Top Beveiliging bestaat uit diensten variërend van evenementenbeveiliging tot aan winkel en winkelcentrum beveiliging. Deze functies vereisen oplettendheid en een stressbestendig karakter. Zijn dit karaktereigenschappen waar jij je in herkent? Dan past een functie als beveiliger in de regio Tilburg perfect bij jou. 

Onze beschikbare beveiligervacatures in Tilburg  

Heb je interesse in een baan bij een snelgroeiend en dynamisch bedrijf zoals Top Beveiliging en ben je in het bezit van een Beveiliger 2 diploma? Reageer dan snel op een van onze vacatures.

Wij zijn op zoek naar professionele gediplomeerde beveiligers voor onze mobiele surveillance voor de regio Gelderland, Brabant en Noord-Limburg die servicegericht, gemotiveerd en klantvriendelijk zijn.

Mobiele surveillant (m/v)

Wij zijn op zoek naar professionele gediplomeerde beveiligers voor onze objecten op diverse locaties in Amsterdam die servicegericht, gemotiveerd en klantvriendelijk zijn.

Objectbeveiliging (m/v)

Diensten bij Top Beveiliging  

Als beveiliger bij Top Beveiliging word je ingezet op basis van jouw skills. Met uiteenlopende diensten op gebied van beveiliging en bewaking, zijn er verschillende werkzaamheden die onder jouw takenpakket vallen. Afhankelijk van de specifieke opdracht kan het werk zowel individueel als in teamverband worden uitgevoerd. De dienstverlening van Top Beveiliging omvat:  

Alarmopvolging  

Bouwplaatsbeveiliging

Evenementen

Mobiele surveillance

Objectbewaking

Winkelsurveillance 

top beveiliging mobiele surveillance slider
TOP Beveiliging erkenning Globalsecuralliance
TOP Beveiliging erkenning Keurmerk Beveiliging
TOP Beveiliging erkenning ISO 9001
TOP Beveiliging erkenning Stichting Normering Arbeid
TOP Beveiliging erkenning VEB erkend beveiligingsbedrijf
TOP Beveiliging erkenning MVO wijzer erkend bedrijf