Vacatures Beveiliging Gelderland

Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Bij Top Beveiliging zijn we continu op zoek naar vakmensen in regio Gelderland die geïnteresseerd zijn om in de beveiligingssector te werken. Wij zijn een landelijk opererend beveiligingsbedrijf dat zich inzet voor veiligheid, gastvrijheid en professionaliteit. Lijkt dit iets voor jou? Solliciteer direct op onze openstaande beveiligingsvacatures in de regio Gelderland.

Op zoek naar een spannende baan in de beveiliging? Solliciteer in Gelderland

Heb jij een gastvrije persoonlijkheid en vind jij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden? Wij zijn opzoek naar beveiligers met een diploma Beveiliging 2 die enthousiast zijn om zich bij ons team aan te sluiten. In de beveiligingsbranche zijn oplettendheid, behulpzaam en stressbestendigheid belangrijke eigenschappen waar een beveiliger aan moet voldoen. Herken jij je in dit profiel? Dan pas jij perfect bij ons bedrijf! Bekijk openstaande vacatures voor meer informatie en solliciteer direct

Solliciteer op beschikbare beveiligersvacatures in Gelderland

Wij zijn op zoek naar professionele gediplomeerde beveiligers voor onze mobiele surveillance voor de regio Gelderland, Brabant en Noord-Limburg die servicegericht, gemotiveerd en klantvriendelijk zijn.

Mobiele surveillant (m/v)

Waarom kiezen voor Top Beveiliging als werkgever?

Bij Top Beveiliging bieden we verschillende diensten in de beveiligingsbranche. Van evenementenbeveiliging tot aan winkel- en winkelcentrumbeveiliging. Past een afwisselende baan in de beveiliging bij jou?  Dan is Top Beveiliging dé juiste keuze! Met ons als werkgever heb jij de volgende vooruitzichten:

Doorgroeimogelijkheden binnen Top Beveiliging

Vaste werkuren met wisselende diensten

Salaris- en arbeidsvoorwaarden volgens cao particulieren beveiliging

top beveiliging mobiele surveillance slider
TOP Beveiliging erkenning Globalsecuralliance
TOP Beveiliging erkenning Keurmerk Beveiliging
TOP Beveiliging erkenning ISO 9001
TOP Beveiliging erkenning Stichting Normering Arbeid
TOP Beveiliging erkenning VEB erkend beveiligingsbedrijf
TOP Beveiliging erkenning MVO wijzer erkend bedrijf