Winkelsurveillance

Winkel- en winkelcentrumbeveiliging

Ruim 325 miljoen euro: dat zijn de kosten van winkeldiefstal, winkelcriminaliteit, fraude en sabotage voor Nederlandse retailers per jaar. TOP Beveiliging kan dit terugdringen zonder het winkelplezier aan te tasten.

Naast de gebruikelijke security- en surveillancewerkzaamheden, behoren brandpreventie, controle van vluchtroutes, EHBO en BHV tot onze mogelijkheden. We verzorgen zelfs de aangifte voor u. Dat deze aanpak werkt, bewijst onze zeer hoge score op landelijk niveau qua aanhoudingen en overdrachten van verdachten aan de politie.

Top Beveiliging dienst winkelsurveillance beveiliger deur

Deskundige beveiligingsbeambten

Onze gediplomeerde beveiligingsbeambten zijn gescreend en geselecteerd op hun kennis van winkelbeveiliging. Zij staan garant voor een discrete maar doortastende aanpak én voor een stevige portie lef. Daarnaast zijn ze representatief door een keurig voorkomen, en door hun behulpzame en vriendelijke houding naar u en uw klanten. Onze medewerkers kunnen daardoor als gastheer of -dame optreden. Zij verliezen echter nooit hun primaire doel uit het oog: het waarborgen van een prettige en veilige winkelomgeving. Wij verzorgen winkelsurveillance door heel Nederland.

Sterk en trouw

Kwalitatief en flexibel

Betrouwbaar en op maat

Sterk in

Object­bewaking

Om welk object het ook gaat, TOP Beveiliging verzorgt landelijk de gehele bewaking van objecten.

Sterk in

Mobiele surveillance

Om welk object het ook gaat, TOP Beveiliging verzorgt landelijk de gehele bewaking van objecten.

Sterk in

Alarm­opvolging

U wordt niet meer in de avond/nacht lastig gevallen, wij verzorgen alles en sturen u naderhand een e-mail met de details van de alarmmelding.

Sterk in

Winkel­surveillance

Naast de gebruikelijke security- en surveillancewerkzaamheden, behoren brandpreventie, controle van vluchtroutes, EHBO en BHV tot onze mogelijkheden.

Sterk in

Evenementen

Om wat voor soort evenement het ook gaat, het is uitermate belangrijk dat de veiligheid en orde voor zowel organisatie als bezoekers gewaarborgd worden. 

Sterk in

Receptie­diensten

Met TOP Beveiliging hebt u grip op de zaak. van bezoekers en personeel of het ontvangen en doorsturen van bezoekers, transporteurs en aannemers, wij zorgen dat dit op de juiste wijze gebeurt. 

Sterk in

Bouwplaats­beveiliging

Wij beveiligen uw bouwproject of -locatie dag en nacht. Van toegangscontrole overdag tot permanent toezicht ’s nachts.

Sterk in

Recreatie­beveiliging

TOP Beveiliging zorgt ervoor dat overlast en een onprettig of onveilig gevoel tot een minimum worden beperkt. Het resultaat: een optimale sfeer voor zowel uw gasten als voor uzelf.

Sterk in

Beveiliging op maat

Naast alle diensten die u op onze website vindt, kunnen we ook een speciaal op u toegespitst bewakings- of beveiligingstraject verzorgen.

TOP Beveiliging erkenning Globalsecuralliance
TOP Beveiliging erkenning Keurmerk Beveiliging
TOP Beveiliging erkenning ISO 9001
TOP Beveiliging erkenning Stichting Normering Arbeid
TOP Beveiliging erkenning VEB erkend beveiligingsbedrijf
TOP Beveiliging erkenning MVO wijzer erkend bedrijf