Vacatures Beveiliging Den Haag

Zoekende naar een nieuwe baan in de beveiliging? Top Beveiliging zoekt nieuwe medewerkers voor verschillende klanten in Den Haag. Bekijk onze vacatures in de beveiliging en ontdek welke functie het beste bij jou past. Solliciteer makkelijk en direct via de website.

Werken als beveiliger in Den Haag

Werken in de beveiliging brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Geen dag is hetzelfde. Jij staat sterk in je schoenen en durft op mensen af te stappen. Ben jij een beveiliger in hart en nieren en wil jij je inzetten voor de veiligheid in jouw omgeving? Ga dan werken als beveiliger in Den Haag! Voor onze diverse diensten is sterke en betrouwbare beveiliging noodzakelijk.

We zoeken mensen die gemotiveerd, sociaal en flexibel zijn. Je weet van aanpakken en bent van hard werken ook niet vies, want als beveiliger weet je nooit in welke situaties je terecht komt. Als het gaat om het aanspreken van personen die de veiligheid in gevaar brengen, kan jij de situatie met een glimlach onder controle houden.

Bekijk de openstaande beveiliging vacatures voor Den Haag

Benieuwd geworden en wil je ontdekken of werken in de beveiliging in Den Haag iets voor jou is? Bekijk dan onze vacatureoverzicht. Hier vind je al onze openstaande vacatures waarvoor wij op zoek zijn naar versterking van ons team. Solliciteer direct via de website.

Wij zijn op zoek naar professionele gediplomeerde beveiligers voor winkelsurveillance op diverse locaties o.a in Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Den Haag, Helmond, Eindhoven, Den Bosch die servicegericht, gemotiveerd en klantvriendelijk zijn.

Winkelsurveillant (m/v)

Waarom werken bij Top Beveiliging?

Wij zijn continu op zoek naar nieuw personeel in de beveiliging. Wij verwachten inzet van onze medewerkers en bieden daar graag iets voor terug. Want wij geloven dat goed personeel beloond moet worden! Naast de leuke collega’s en een dynamische werksfeer, bieden we de volgende arbeidsvoorwaarden:  

Markconform salaris met doorgroeimogelijkheden

Flexibele werktijden  

Groeimogelijkheden binnen het bedrijf  

top beveiliging mobiele surveillance slider
TOP Beveiliging erkenning Globalsecuralliance
TOP Beveiliging erkenning Keurmerk Beveiliging
TOP Beveiliging erkenning ISO 9001
TOP Beveiliging erkenning Stichting Normering Arbeid
TOP Beveiliging erkenning VEB erkend beveiligingsbedrijf
TOP Beveiliging erkenning MVO wijzer erkend bedrijf