Kwaliteit

Professionele medewerkers

Buitengewone kennis, kunde en ervaring: dat mag u van Top Beveiliging verwachten. Wij werken met een zorgvuldig samengesteld team met een optimale balans tussen vakbekwame allrounders en specialisten. Zo kunnen wij de meest uiteenlopende opdrachten voor u uitvoeren. Onze professionals hebben al bewezen hun vak te verstaan. Bovendien zijn ze representatief en integer en begrijpen ze als geen ander dat veiligheid vanzelfsprekend is.

Keurmerken

Wij vinden het belangrijk te doen wat wij beloven: een betrouwbare dienstverlening leveren. De behaalde keurmerken en certificaten geven u als klant die extra zekerheid. Wij zijn in bezit van:

TOP Beveiliging erkenning Globalsecuralliance
TOP Beveiliging erkenning Keurmerk Beveiliging
TOP Beveiliging erkenning ISO 9001
TOP Beveiliging erkenning Stichting Normering Arbeid
TOP Beveiliging erkenning VEB erkend beveiligingsbedrijf
TOP Beveiliging erkenning MVO wijzer erkend bedrijf

Keurmerk beveiliging en VEB keurmerk

Voor beveiligingsorganisaties die ten behoeve van opdrachtgevers beveiligingswerkzaamheden verrichten. Onder beveiligingswerkzaamheden wordt verstaan het bewaken van de veiligheid van personen en goederen of het waken tegen verstoring van de orde en rust op terreinen en in gebouwen.

Nederlandse Veiligheidsbranche

De Nederlandse Veiligheidsbranche vertegenwoordigt de markt van particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport. Leden van de branche zijn gezamenlijk goed voor meer dan 90% van de totale omzet (1,48 miljard euro). De bedrijven bieden innovatieve diensten aan die gericht zijn op het vergroten van de veiligheid in Nederland.

ISO 9001

In vrijwel iedere sector is ISO 9001 een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. ISO 9001 wordt gepubliceerd door de International Standardization Organization (ISO), tot stand gekomen door een samenwerking tussen organisaties wereldwijd en door de wol geverfd door toepassing in talloze bedrijven.

SNA-keurmerk

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor werken met ZZP-ers of inhuurkrachten en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

Global Secur Alliance

Global Securalliance Group bestaat uit beveiligingsbedrijven uit meer dan 21 landen die als doel hebben een internationale samenwerking te hebben. Ze leveren op maat gemaakte, professionele oplossingen in heel Europa en daarbuiten. De leden van Global Securalliance Group biedt haar klanten de beste beveiligingsservices die op de markt beschikbaar zijn. Elke firma van Global Securalliance Group volgt het dagelijkse kwaliteitscontroleproces, dat wordt opgelegd door de certificatie-eisen die Global Securalliance Group verzekeringsgaranties kan voorstellen. Global Securalliance Group verplicht zich om hun klanten volledig transparant te informeren over hun respect voor de regelgeving.

Erkend leerbedrijf

TOP Beveiliging is een door het ministerie van Justitie erkend leerbedrijf. Door continue ontwikkeling van onze mensen kunnen wij waarborgen dat de professionals van TOP Beveiliging op alle gebieden aan de allerhoogste eisen voldoen. Datzelfde geldt voor het materiaal dat we inzetten. Daarnaast zijn we als erkend leerbedrijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, beveiliging en bewaking. Kortom, TOP Beveiliging laat niets aan het toeval over.