Beveiliger vacatures Eindhoven 

Ben jij enthousiast over de beveiligingssector én in bezit van een beveiliger niveau 2 diploma? TOP Beveiliging is op zoek naar professionele gediplomeerde beveiligers in de regio Eindhoven. Herken je jezelf in proactiviteit, representativiteit en klantvriendelijkheid? Dan zoeken we jou! TOP Beveiliging is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf dat uiteenlopende diensten biedt op gebied van beveiliging en bewaking. Wij zijn door het ministerie van Justitie erkend als leerbedrijf. Door onze medewerkers voortdurend te ontwikkelen, garanderen we dat iedereen up-to-date is met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, beveiliging en bewaking. Wil jij ook werken bij een organisatie met doorgroeimogelijkheden? Ontdek onze openstaande vacatures. 

Avontuurlijke carrière binnen de beveiligingssector: solliciteer direct in Eindhoven 

Bij TOP beveiliging zijn wij op zoek naar mensen die energie krijgen van een avontuurlijke carrière in de beveiligingssector. Iedere werkdag is anders en daarom is het van essentieel belang dat onze medewerkers scherp blijven. Beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal en ben jij communicatief vaardig. Dan nodigen wij je uit om te solliciteren op openstaande beveiligingsvacatures in Eindhoven. Wij bieden salaris en arbeidsvoorwaarden volgens cao particuliere beveiliging én de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in onze sterk groeiende organisatie.  

Solliciteer op beschikbare beveiliger vacatures in Eindhoven 

Wij zijn op zoek naar professionele gediplomeerde beveiligers voor onze mobiele surveillance voor de regio Gelderland, Brabant en Noord-Limburg die servicegericht, gemotiveerd en klantvriendelijk zijn.

Mobiele surveillant (m/v)

Wij zijn op zoek naar professionele gediplomeerde beveiligers voor winkelsurveillance op diverse locaties o.a in Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Den Haag, Helmond, Eindhoven, Den Bosch die servicegericht, gemotiveerd en klantvriendelijk zijn.

Winkelsurveillant (m/v)

TOP Beveiliging als de ideale werkgever 

TOP Beveiliging levert een breed scala aan beveiligings- en bewakingsdiensten. We verkennen gezamenlijk de opties om de perfecte match met jouw vaardigheden en werkervaring te vinden. Bij TOP Beveiliging kun je denken aan functies zoals winkelsurveillance, beveiliging bij evenementen, objectbewaking en mogelijk ook receptiediensten. Je hanteert een zorgvuldige werkwijze, die begint met een briefing voordat de werkzaamheden beginnen en afsluit met een evaluatie na afloop. We verwachten van jou een professionele en open werkhouding, waar kwalitatief werk centraal staat. Wil jij werken in Eindhoven? Bekijk onze beschikbare vacatures en ontdek welke rol het beste aansluit bij jou.  

top beveiliging mobiele surveillance slider
TOP Beveiliging erkenning Globalsecuralliance
TOP Beveiliging erkenning Keurmerk Beveiliging
TOP Beveiliging erkenning ISO 9001
TOP Beveiliging erkenning Stichting Normering Arbeid
TOP Beveiliging erkenning VEB erkend beveiligingsbedrijf
TOP Beveiliging erkenning MVO wijzer erkend bedrijf