Vacatures beveiliger Limburg

Denk jij al enige tijd na over een baan in de beveiliging? Of ben jij al geruime tijd werkzaam als beveiliger en ken jij het reilen en zeilen van het vak? Bij Top beveiliging zijn we altijd op zoek naar nieuwe beveiligers in de provincie Limburg. Voor onze klanten zijn we continue op zoek naar nieuw talent. Ben jij niet bang voor een nieuwe uitdaging en neem jij veiligheid uiterst serieus? Dan zijn we op zoek naar jou. Bekijk eens de openstaande beveiliger vacatures in de regio Limburg.                                        

Werken in de beveiliging regio Limburg

Als beveiliger ben jij als geen ander bewust van de gevaren die op de loer zijn. Denk aan festivals, winkelcentrumbeveiliging en bouwplaatsbeveiliging. Zelf bij kantoorpanden bestaan er verschillende risico’s. Jij weet hoe jij deze aan moet pakken en staat je mannetje als het aankomt op het bewaken van veiligheid. Omdat je vaak in contact staat met mensen, ben jij gewend conflictsituaties op een rustige manier af te handelen en durf jij de confrontatie aan te gaan als dat nodig is. Jij bent de stille kracht die de avond rustig laat verlopen en daar haal jij je voldoening uit.

Herken jij je hierin?Kom werken in de beveiliging. Voor de regio Limburg zijn op zoek naar beveiligers die ons team komen versterken.

Vacatures beveiliging Limburg

Ben jij benieuwd naar de vacatures in de beveiliging in Limburg? Bekijk dan onderstaande vacatures:

Wij zijn op zoek naar professionele gediplomeerde beveiligers voor onze mobiele surveillance voor de regio Gelderland, Brabant en Noord-Limburg die servicegericht, gemotiveerd en klantvriendelijk zijn.

Mobiele surveillant (m/v)

Wat biedt Top beveiliging?

Wij geloven in het belang van goed werkgeverschap, daarom willen wij goed personeel in huis houden en ze belonen. Bij Top beveiliging denken wij met je mee, als het gaat om ontwikkeling binnen ons bedrijf. Bespreek jouw wensen met ons en wij verwelkomen je graag in ons team! Onze arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit:

Een ontwikkelplan voor jou als werknemer  

Contractzekerheid en flexibele werktijden

Marktconform salaris gebaseerd op CAO Particulieren Beveiliging

top beveiliging mobiele surveillance slider
TOP Beveiliging erkenning Globalsecuralliance
TOP Beveiliging erkenning Keurmerk Beveiliging
TOP Beveiliging erkenning ISO 9001
TOP Beveiliging erkenning Stichting Normering Arbeid
TOP Beveiliging erkenning VEB erkend beveiligingsbedrijf
TOP Beveiliging erkenning MVO wijzer erkend bedrijf