14060-Top-Beveiliging-5188.jpg

Ruim 325 miljoen euro: dat zijn de kosten van winkeldiefstal, winkelcriminaliteit, fraude en sabotage voor Nederlandse retailers per jaar. TOP Beveiliging kan dit terugdringen zonder het winkelplezier aan te tasten.

Naast de gebruikelijke security- en surveillancewerkzaamheden, behoren brandpreventie, controle van vluchtroutes, EHBO en BHV tot onze mogelijkheden. We verzorgen zelfs de aangifte voor u. Dat deze aanpak werkt, bewijst onze zeer hoge score op landelijk niveau qua aanhoudingen en overdrachten van verdachten aan de politie.

Deskundige beveiligingsbeambten
Onze gediplomeerde beveiligingsbeambten zijn gescreend en geselecteerd op hun kennis van winkelbeveiliging. Zij staan garant voor een discrete maar doortastende aanpak én voor een stevige portie lef. Daarnaast zijn ze representatief door een keurig voorkomen, en door hun behulpzame en vriendelijke houding naar u en uw klanten. Onze medewerkers kunnen daardoor als gastheer of -dame optreden. Zij verliezen echter nooit hun primaire doel uit het oog: het waarborgen van een prettige en veilige winkelomgeving. Wij verzorgen winkelsurveillance door heel Nederland.