Top_Beveiliging_header_7.jpg

TOP Safe Solutions BV commercialiseert een hardwarecomponent in de vorm van een veiligheidsarmband, de ‘Hero’, en een software-onderdeel in de vorm van een smartphone-applicatie, de ‘Hero App’. Met de Hero en de Hero App kunnen gebruikers met 1 druk op de knop een dringende waarschuwing sturen naar een vooraf vastgestelde lijst van contactpersonen. Contactpersonen kunnen familieleden, kennissen of vrienden zijn, maar ook een professionele meldkamer met daaraan verbonden een professionele opvolging in de vorm van een beveiligingsmedewerker.

De Hero
Een veiligheidsarmband die je in staat stelt een waarschuwing te versturen, in noodsituaties, naar een vooraf vastgestelde lijst van contactpersonen. Als gebruiker of organisatie wordt het veiligheidsniveau en veiligheidsnetwerk samengesteld.

De Hero App
Een applicatie op de mobiele telefoon, waar de waarschuwingen naar toe worden gestuurd in geval van een noodsituatie. De applicatie geeft aan wie er hulp nodig heeft en waar de persoon zich bevindt. Zodra er een waarschuwing wordt gegeven, start een opname zodat de ontvanger van de waarschuwing kan beluisteren wat voor een noodsituatie het betreft.

 

 

Meer info